Skip to main content

Skriver du bachelor- eller masteroppgave?

Da kan du få opptil 10 000 kroner i støtte for å samarbeide med bedrifter og kommuner i Trøndelag. Ordningen er enkel å søke på og har løpende frist.

 

Fra venstre inkubatorleder Anne Peggy Møller i T:lab, Emma Matilda Ternman
førsteamanuensis
Fakultet for biovitenskap og akvakultur, Geir Næss
faggruppeleder
Fakultet for biovitenskap og akvakultur og Jorunn Grande
førsteamanuensis
Handelshøgskolen
Fra venstre inkubatorleder Anne Peggy Møller i T:lab, Emma Matilda Ternman førsteamanuensis Fakultet for biovitenskap og akvakultur, Geir Næss faggruppeleder Fakultet for biovitenskap og akvakultur og Jorunn Grande førsteamanuensis Handelshøgskolen

– Dette er en kjempefin mulighet for studentene. De får både ekstra penger og verdifull erfaring fra samarbeid med bedrifter, som også trenger nøkkelkompetanse og utvikling, sier kompetansemegler og inkubatorleder Anne Peggy Møller ved T:lab.

Studenter må søke

Jorun Grande ved Nord universitet oppfordrer sterkt studenter til å benytte seg av ordningen.

– Det er en unik mulighet til å få samarbeid med næringslivet, og det er enkelt å søke, sier Grande. 

Førsteamanuensis i fakultet for biovitenskap og akvakultur Emma Matilda Ternman tror Distriktsforsk student er verdifull særlig for studenter som trenger å ta analyser i laboratorium i forbindelse med oppgaveskriving.

– Jeg tror at studentene får stor nytte av dette. Hvis man for eksempel trenger analyse av prøver, så kan man få dekke disse av midlene fra Distriktsforsk, sier Emma Matilda Ternman.

– Det som er viktig er å vite at du har muligheten til å få 10 000 kroner i støtte. Det kan være en oppgave du har i bachelor eller masterprogrammet ditt. Pengene kan dekke for eksempel utgifter til prøvetaking, reise og opphold. Er dere flere som skriver oppgave sammen? Da kan hver student søke om støtte på inntil 10 000 kroner, med en maksgrense på 30 000 kroner per prosjekt, sier Møller.

Dette må du vite:

  • Du må være bachelor- eller masterstudent
  • Samarbeidsbedriften må ligge i Trøndelag (utenfor Trondheim)
  • Prosjektet kan vare i inntil 12 måneder
  • Du kan søke når som helst – det er løpende frist
  • Støtten dekker dokumenterte utgifter

Ordningen er en del av Distriktsforsk, som skal styrke forsknings- og utviklingsarbeidet (FoU) i trønderske bedrifter og kommuner utenfor Trondheim.

Trenger du mer informasjon? Ta kontakt med anne.peggy@tlab.no