Å bygge et sterkt team er ofte et være eller ikke være selv for suksessrike gründerbedrifter. Uansett hvor godt konseptet ditt er, er det ingen selvfølge at du lykkes med å skaffe de første kundene eller overbevise de riktige investorene.

Kunnskapsparken lanserer nå et nytt akseleratorprogram som gir fem gründerbedrifter tilgang på en unik kompetanse som kan bidra til å få fart på forretningsutviklingen.

– At veien til suksess er brolagt med uendelig mange arbeidstimer, kan de mest suksessrike Håvard i fargergründerne fortelle deg alt om, sier Håvard Belbo, som er daglig leder i Kunnskapsparken i Nord-Trøndelag.

– Utfordringen ligger ofte i å sette sammen et best mulig team i en fase hvor man har begrenset med ressurser. De beste forretningsutviklerne er travle og koster ofte for mye i en oppstartsfase. De fem bedriftene som er plukket ut til å få være med i T:Lab Accelerate, får en unik tilgang til de riktige entreprenørene med den riktige kunnskapen – kunnskap som skal hjelpe gründerbedriftene å komme seg ut i internasjonale markeder.

Etter bare noen måneder i T:Lab Accelerate vil gründerbedriftene ha fått hjelp til å være investor-klare, til å utarbeide en klar forretningsmodell og å ha de første kundene.

De fem bedriftene, som kommer fra Bodø i nord til Oslo i sør, presenteres i morgen kl 11 på Clarion Hotel & Congress i Trondheim.